Blu-ray плеєр ELECTROCOMPANIET EMP-3

Код: 6542
Виробник: Electrocompaniet
Цена: 170150 грн

Blu-ray ELECTROCOMPANIET EMP-3: Універсальний мультиформатний програвач, Аудіо: Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, WAV, FLAC, MP3, Відео: 1080 True24p Video, Blu-ray 2D/3D, Full HD 1080p, BD-L (Profile 2.0), BonusVIEW, 3D і 4K конвертація, Потокове відтворення: DLNAіSMB/CIFS, Ethernet/Wi-Fi, Інтерфейси: 2 виходи HDMI1.4a, вхід HDMI, USB2.0, RS232, дротовий Ethernetі Wi-Fi, 7.1 вихід аудіо RCA, балансовий вихід стерео.

Найчастіше при формуванні системи HiFi або домашнього кінотеатру вибору джерела відтворення приділяється недостатньо уваги та мінімум бюджету. І це головна помилка. Адже саме від якості джерела залежить барвистість, глибина та детальність картинки на ваших екранах, динаміка та реалізм звукових ефектів.

У магазині HiFi - Profi вам завжди допоможуть підібрати джерело відтворення, що повністю відповідає вашим якісним та бюджетним вимогам, будь то блюрей плеєр для відтворення контенту на Блю-рей, ДВД, аудіо СД дисках. Або мультимедійні медіаплеєри, які набули широкого поширення в останні роки, для програвання відео та аудіо файлів на NAS накопичувачах або в онлайн-режимі.