Акустична система DALI Phantom S-280

Код: 2384
Виробник: Dali
Цена: 120900 грн

Вбудована акустика, гібридний ВЧ модуль: 29 мм, НЧ/СЧ динамік: 203/254 мм, частотний діапазон 48 Гц - 25000 Гц (+/- 3 дБ), чутливість 89 дБ, номінальний опір: 8 Ом, реком. потужність: 40 - 400 Вт, габарити 1527x527x110 мм, вага 35 кг

Вбудована High End акустика DALI Phantom S-280

DALI Phantom S-280 забезпечує максимальну продуктивність, коли мова заходить про вбудовані гучномовці, не займаючи цінну житлову площу. З використанням перевірених технологій динаміків, таких як характерні DALI конуси з деревного волокна, гумові підвіси з низьким рівнем втрат, міцна передня панель з MDF і чудова конструкція магнітів, у поєднанні з новітніми інноваціями DALI, включаючи полюсний наконечник SMC і гібридний безкомпромісну продуктивність вбудованого звуку, що не має рівних на ринку.

Дизайн корпусу

Phantom S-280 має тонкий корпус, який підходить практично до будь-якої стандартної стіни. Побудова неглибокого корпусу була проблемою в кількох аспектах. При глибині всього 103 мм (4 дюйми), було непросто отримати ідеальний внутрішній об'єм для низькочастотних гучномовців як за висотою та шириною динаміка, так і в глибину. Передня частина Phantom S-280 елегантно з'єднується із стіною через навколишню алюмінієву рамку. Передні грати на магнітному кріпленні формує візуальну присутність Phantom S-280. Стриманий, простий, але сучасний дизайн не є нав'язливим і водночас приємним для ока.

Корпус виконаний MDF, який містить просту у використанні систему кріплення "dogleg" і термінали. Задня MDF повністю обгорнута високоякісним чорним вінілом, щоб закінчити поєднуватися із зовнішнім виглядом передньої панелі. Весь корпус спроектований із достатньою товщиною стінок, щоб уникнути резонансу.

SMC

Для досягнення чудової точності і мінімальних спотворень DALI заснувала НЧ-динаміки Phantom S-280 на магнітній системі SMC (м'який магнітний компаунд), спочатку розробленої для Epicon 8. SMC має унікальну здатність забезпечувати дуже високу магнітну провідність і дуже низьку електропровідність вплив гістерези та вихрових струмів навколо полюсного наконечника. Якщо просто: різко знижується рівень спотворень, у той же час зберігаються всі необхідні якості хорошої магнітної системи.

Твіттер

Гібридний твітерний модуль, що обертається, в Phantom S-280 є ідеальним високочастотним рішенням. DALI має давню традицію використання гібридних модулів, що добре зарекомендувала себе, які поєднують у собі твітер з м'яким куполом і стрічковий твітер. Це забезпечує приголомшливе промальовування та розсіювання високих частот, що перевершують інші ВЧ-технології.

Як м'який купол, так і стрічковий твітер вільні від артефактів, таких як резонанси та високі Q-піки, в межах їхнього робочого діапазону. Гібридний твітерний модуль відрізняється надзвичайно плавною та широкою горизонтальною дисперсією, що є фірмовим почерком DALI у звуковій архітектурі. Навіть деталізація лицьової панелі модуля високочастотного динаміка призначена для оптимальної горизонтальної дисперсії.

Характеристики м'якого купольного твітру – низька резонансна частота, висока потужність, екстремальні відхилення та винятковий запас висоти для високих рівнів звукового тиску. Магнітостатичний стрічковий твітер є справжнім майстром у горизонтальному розподілі високих частот та чудовим партнером для унікальних здібностей м'якого купольного твітера відтворювати частоти від 2 кГц.

НЧ/СЧ-динаміки

Два основних 8-дюймові низькочастотні динаміки були розроблені спеціально для Phantom S-280 і оптимізовані як для низьких, так і для середніх частот. Магнітна система SMC, розроблена для серії Epicon, була обрана як основа для цього низькочастотного динаміка для отримання унікальної здатності різко знизити рівень спотворень. Забезпечуючи на 70% більше площі поверхні, 8-дюймові вуфери здатні переміщати великі об'єми повітря та забезпечують більш високий звуковий тиск на дуже низьких частотах порівняно з традиційним 6½-дюймовим сабвуфером. Але все ж таки вони забезпечують докладну інформацію, насичений звук у середньому діапазоні та повну частотну характеристику, як у традиційного динаміка.

Для забезпечення найкращих басових характеристик Phantom S-280 DALI інтегрували два 10-дюймових пасивних басових рефлекторних низькочастотних гучномовця на основі пасивного випромінювача, використовуваного в сабвуфері DALI SUB P-10 DSS. Завдяки використанню того ж алюмінієвого корпусу, що м'яко об'ємно звучать конусів з вуглецевого волокна, пасивні випромінювачі дозволяють Phantom S-280 проникати глибоко вниз на справжні низькі частоти, щоб доставляти правдоподібний великий звук, але в дуже тонкому корпусі.

Широке розсіювання

Усі динаміки DALI розроблені за принципом широкої дисперсії. Це означає позаосьову оптимізацію відтворення звуку, що допомагає мовити музику максимально широко у всі можливі частини кімнати. Ця технологія ідеально підходить для використання з гучномовцями, що монтуються скритно, оскільки вони завжди встановлені на одному рівні зі стіною або стелею. Робота з позаосьовою оптимізацією гарантує, що слухач матиме велику оптимальну звукову пляму, де звукова сцена ідеальна, але також і те, що звук, отриманий далеко від цієї зони, буде, як і раніше, дуже високої якості.

Технічні характеристики

Кількість смуг: 3

Тип монтажу: у стіну, прихований

Динаміки:

ВЧ-динамік: 1 х 29 мм (м'яка баня) + 1 х 17х45 мм (стрічка)

СЧ/НЧ-динаміки: 2 х 203.2 мм (конус із дерев'яних волокон) + 2 х 256 мм (конус із вуглецевого волокна)

Діапазон частот: 44 – 25000 Гц

Чутливість: 89 дБ

Частоти кросовера: 3000/15000 Гц

Максимальний звуковий тиск SPL: 112 дБ

Номінальний імпеданс: 8 Ом

Рекомендована потужність: 40 – 400 Вт

Розміри (Ш x В x Г): 527 x 1527 х 110 мм

Розміри отвору для монтажу (Ш x В x Г): 495 x 1495 х 103 мм

Вага: 35 кг

У нашому інтернет-магазині “ HiFi - Profi ”. com. ua ” Ви можете придбати цю модель з

найповнішим комфортом і наймаксимальнішими консультаціями щодо підключення та

експлуатації. Зателефонуйте нам або напишіть , і можливо ми зможемо запропонувати Вам

модель, яка більшою мірою відповідає Вашим вимогам або найкраща за співвідношенням

"ціна-якість-можливості-характеристики".

Двадцятирічний досвід безперервного стажу в області Хай-Фай та домашніх кінотеатрів

дозволяє нам підібрати для Вас рішення, максимально відповідне поставленим

завданням та можливостям Вашого бюджету. А наявність одного з найкращих салонів в Україні –

оцінити обраний компонент або акустичну систему на власні очі і особисто, а не за каталогом.

ми намагаємося утримувати максимально доступні ціни і завжди готові до діалогу та

індивідуальний підхід до кожного замовника.

Слідкуйте за цікавими та гарячими пропозиціями нашого інтернет-магазину " HiFi - Profi "

у розділі АКЦІЇ , а також підпишіться на нашу сторінку в FACEBOOK , де зможете стежити

за всіма новинками у світі Хай-Фай, а також побачити реальні фотографії компонентів та

акустичних систем у нашому салоні.


Характеристики Акустична система DALI Phantom S-280

вбудована, вологозахищена
Монтажні розміри (Ш х В) 1495 x 495 мм
Монтажна глибина 103 мм
встановлення акустики
Місце встановлення стіна
динаміки
ВЧ динамік 1 х 29 мм, м 'який тканинний купол, стрічковий випромінювач 17х45 мм
Кількість динаміків 4
НЧ динамік 1 х 254 мм, дифузор з вуглеволокон
СЧ динамік 1 х 203 мм, дифузор з паперу, армованого деревними волокнами
додатково
Комплект поставки колонка, шаблон, шестигранний ключ на 3 мм, інструкція
загальне
Акустичне оформлення закритий
Вага 35 кг
Кольорова група Білий лак/Білий
Країна (Головний офіс) Данія
Мін. Частота відтворення 48 Гц
Макс. Частота відтворення 25 кГц
Опис Вбудована, двосмугова, пасивна з гібридним модулем твітера
Серія DALI Phantom Install
Склад комплекту 1 колонка
Тип акустичної системи Вбудована акустика
Точний колір Білий
Чутливість 89 дБ
корпус
Матеріал корпусу пластик
Форма корпусу прямокутна
потужність
Мінімальна потужність підсилювача 40 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача 400 Вт на канал
роз'єми
Вхідні роз'єми одна пара клем
технічні характеристики
Кількість смуг 2
Макс. вхідний опір 8 Ом
Макс. звуковий тиск 112 дБ
Частота поділу кросовера 3000 Гц/15 кГц
фізичні характеристики
Глибина колонки 110 мм
Ширина колонки 527 мм