Акустична система KLIPSCH Heresy III walnut

Код: 1980
Виробник: Klipsch
Цена: 132600 грн

фронтальний гучномовець; частота розділу кросовера; середні частоти: 850 Гц; високі частоти: 5000 Гц, чутливість 99 дБ, потужність 100 Вт

Klipsch HERESY III культові колонки від американського виробника, які здобули славу у меломанів та аудіофілів усього світу. Klipsch HERESY III - базова модель серії Klipsch Heritage. Чудові АС виконані в закритому корпусі та мають рупорне офрмлення СЧ та ВЧ динаміків. Висока чутливість дозволяє використовувати їх із ламповою технікою. Класичний дизайн і підлогове оформлення дозволяє інтегрувати Klipsch HERESY III в будь-який інтер'єр. Якщо ви поціновувач всього прекрасного і хочете мати колекційну річ, то ці колонки для вас.

Heresy III – найменші колонки у класичній серії Heritage компанії Klipsch. Як і решта акустики у цій лінійці, Heresy мають більш ніж поважний вік – вперше вони були представлені у 1957 році. У новій версії колонок ВЧ і СЧ динаміки отримали титанові дифузори і посилену магнітну систему, а кросовер перероблений під двокабельне підключення. В іншому Heresy залишилися колишніми: простий прямокутний ящик, широка передня панель, великий і важкий 12-дюймовий басовий динамік. І звичайно, ніяких шипів – Heresy спочивають на спеціальній дерев'яній основі, яка надає їм похилий стан і спрямовує рупори точно на голову слухача. Останнє, як з'ясувалося, дуже важливо: як і у багатьох інших рупорних конструкцій у Heresy виключно вузька діаграма спрямованості, і зміщення слухача на якісь 30см убік здатне повністю зруйнувати стереопанораму.

Основною перевагою рупорної акустики є висока чутливість. І в цьому відношенні у Heresy III немає жодних проблем – навіть із 12-ватним ламповим підсилювачем гучності вистачить для організації вечірки у великій кімнаті. Більш того, по-справжньому добре Heresy починають грати лише у досить великому приміщенні. Стереопанорама – якщо, звичайно, слухач сидить між колонками – масштабна та добре ешелонована.

Наольна АС, закритого типу, 3-х смугова, потужність: 100 - 400 Вт, діапазон частот: 58 - 20000 Гц, чутливість: 99 дБ, МДФ, місце встановлення: підлога / полиця, габарити (ВхШхГ): 605 x 393,7 x 336,6 мм, вага: 20 кг, колір: горіх.

Характеристики Акустична система KLIPSCH Heresy III walnut

встановлення акустики
Місце встановлення підлога
динаміки
ВЧ динамік 25.4 мм, рупор, титан
НЧ динамік 305 мм, волоконно-композитний матеріал
СЧ динамік 44.5 мм, титан
загальне
Вага 16.8 кг
Варіанти обробки Горіх Лак, Вишневий Лак, Чорний Лак
Дизайнерські особливості Вінтаж (під старовину)
Країна (Головний офіс) США
Мін. Частота відтворення 58 Гц
Макс. Частота відтворення 20 кГц
Тип акустичної системи Підлогова акустика
Точний колір Горіх
Чутливість 99 дБ
конструктивні особливості
Конструктивні особливості фазоінвертор
корпус
Матеріал корпусу дерево/MDF
потужність
Мінімальна потужність підсилювача 100 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача 400 Вт на канал
технічні характеристики
Кількість смуг 3
Макс. вхідний опір 8 Ом
Макс. звуковий тиск 116 дБ
Частота поділу кросовера 850 Гц, 5 кГц
фізичні характеристики
Висота колонки 605 мм
Глибина колонки 337 мм
Ширина колонки 394 мм