Сабвуфер Definitive Technology DN8 SUB Black

Код: 10581
Виробник: Definitive Technology
Цена: 23400 грн

Тип: активний/пасивний сабвуфер, Акустичне оформлення: закрите з басовим радіатором, Кількість смуг: 1

DN8 - це ультрапродуктивний 8-дюймовий сабвуфер потужністю 500 Вт із двома 8-дюймовими басовими радіаторами. Унікальна архітектура 3XR Architecture™ дозволяє DN8 працювати гучніше та чіткіше, ніж іншим 8-дюймові сабвуфери.

3XR™ Architecture - Більше басу з того ж розміру

Унікальна архітектура Descend 3XR забезпечує втричі більшу площу поверхні, що відтворює низькі частоти, ніж у традиційних сабвуферів із фазоінверторними портами. Ця додаткова площа поверхні переміщає більше повітря, у результаті досягається потужний низький звук. Оскільки 3XR не використовує фазоінвертор, сабвуфер також забезпечує кришталево чистий звук без спотворень від шуму порту.

Пасивні випромінювачі для більш гучних, низьких та чистих басів

Пасивні басові радіатори, що є основою технології Descend 3XR Architecure, дозволяють DN8 грати так само гучно і низько, як 10-дюймовий сабвуфер з портом, але без небажаних спотворень шуму фазоінвертора. Пасивні випромінювачі також забезпечують рівну частотну характеристику як у герметичних сабвуферів, але з можливістю грати голосніше і нижче в меншому корпусі, що можуть робити сабвуфери з фазоінвертором. Ви отримуєте найкраще з двох світів: гучніші і чіткіші баси, ніж у сабвуферів з портом, при менших розмірах корпусу, ніж у герметичних сабвуферів.

Потужне посилення та максимальна дія

DN8 оснащений 500-ватним (у піку) цифровим підсилювачем класу D, розробленим для отримання максимальної віддачі від архітектури 3XR. Ця спеціальна конструкція посилення забезпечує Descend DN8 достатню потужність та ефективність для відтворення низьких частот до 35 Гц із коробки шириною в один фут (30 см).

Спеціальне цифрове посилення класу D для негайного впливу

Оскільки підсилювач DN8 класу D дуже ефективний і лише мала частка енергії розсіюється у вигляді тепла, то майже вся його потужність спрямована на забезпечення значно більш рівного басу і більшої віддачі. Це дозволяє сабвуферу DN8 природно вписуватися в будь-яку аудіосистему, забезпечуючи при цьому більшу гучність та віддачу, ніж конкуруючі конструкції.

Контроль та налаштування - Добре поєднується з будь-якою системою

Ви можете налаштувати DN8 відповідно до потреб вашого застосування, системи та навколишнього оточення. DN8 має вбудовані регулятори зміни гучності, фільтра низьких частот та фази (0/180°) для оптимального рівня басів та можливості налаштування під конкретні потреби вашої системи.

Один, два або чотири сабвуфери для більш рівних басів по всій кімнаті

Хоча один сабвуфер може додати басів і підвищити реалістичність будь-якої системи, він може забезпечити узгоджену частотну характеристику в усьому приміщенні. При правильному розташуванні двох або більше сабвуферів по всій кімнаті звукові хвилі розсіюються рівномірніше, вирівнюючи частотну характеристику. Результат – більш рівні баси по всьому приміщенню, що допомагає усунути гучні місця або мертві зони.

Технічні характеристики сабвуфера Definitive Technology DN8 Sub

  • Тип: активний/пасивний сабвуфер
  • Акустичне оформлення: закрите з басовим радіатором
  • Кількість смуг: 1
  • Динаміки:
    • Активний: 1 x 8" (203 мм)
    • Пасивні радіатори: конфігурація 3XR™ із двох радіаторів 8"
  • Діапазон частот: 35 – 200 Гц
  • Частота зрізу низьких частот: 60 – 120 Гц
  • Перемикання фази: 0/180 °
  • Потужність: 200 Вт (500 Вт у піку)
  • Низькорівневі входи: 1 х RCA (LFE)
  • Високоврівневі входи: 2 пари акустичних терміналів
  • Розміри (Ш х В х Г): 325 x 306 x 332 мм
  • Вага: 12.4 кг