Програвач вінілу Audio-Technica AT-LP5X

Код: 5741
Виробник: Audio Technica
Цена: 24031 грн

Програвач вінілових платівок з встановленим ММ-картриджем AT-VM95E, інтегрованим MM/MC-фонокоректором і виходом USB, J-подібний тонарм 8,6”, алюмінієвий диск, прямий привід, електронне регулювання швидкості 33; 45; 78 об/хв, габарити 450 х 167 х 352 мм, вага 7,3 кг.

Програвач вінілу Audio-Technica AT-LP5x має класичну конструкцію, що відображає більш ніж 50-річний досвід цієї компанії у Hi-Fi-індустрії. У той же час у програвачі використовуються нові технології та добірні матеріали, що дозволило зробити його звучання сучасним, а роботу надійною. Шасі програвача зі спеціальними металевими вставками має гарну стійкість до зовнішніх вібрацій та резонансів, що забезпечує широкий динамічний діапазон у високий ступінь деталізації звуку.

На програвачі Audio-Technica AT-LP5x встановлений масивний литий алюмінієвий диск із прямим приводом від потужного та безшумного двигуна. У даній моделі передбачені швидкості обертання диска 33,1/3, 45 або 78 обертів на хвилину, що забезпечує повну універсальність для прослуховування будь-яких пластинок. На опорному диску розташований гумовий килимок, що демпфує, товщиною 5 мм, який забезпечує додатковий захист пластинки і картриджа від вібрацій.

Audio-Technica AT-LP5x оснащений J-подібним тонармом з регулюванням притискної сили та антискейтингу. Аналогічні тонарми встановлювалися на програвачах цієї компанії у 60-х та 70-х роках, проте тепер його конструкція була суттєво доопрацьована для додаткового підвищення якості звуку. Програвач має повністю ручне управління, що позитивно позначилося як його звучання за рахунок виключення додаткових конструктивних елементів. На тонармі Audio-Technica AT-LP5x встановлений фірмовий шелл AT-HS6 та MM-картридж AT-VM95E.

Програвач оснащений вбудованим висококласним MM/MC-фонокоректором, що значно розширює можливості для підбору для нього звукознімачів. Також у списку функціональних можливостей Audio-Technica AT-LP5x є вихід USB для підключення до ПК. З його допомогою можна оцифрувати музичні записи на платівках для їхнього подальшого перенесення, наприклад, пам'ять портативного плеєра або автомобільної аудіосистеми. Audio-Technica AT-LP5x комплектується прозорою пилозахисною кришкою, а також аналоговим та USB-кабелями.


Характеристики вінілового програвача Audio-Technica AT-LP5x

  • Тип прямий привід
  • Двигун три швидкості 33,1/3, 45, 78 об/хв
  • Пускове зусилля більше 1 кг/см
  • Детонації менше 0,2%
  • Співвідношення сигнал/шум більше 50 дБ
  • Тонарм J-подібний
  • Антискейтінг регульований, динамічний
  • Звукознімач AT-VM95E, еліптична голка, на утримувачі AT-HS6
  • Виходи Phono (4 мВ), Line (250 мВ), USB
  • Параметри USB USB 2.0, 16 біт/44,1 або 48 кГц
  • Пилозахисна кришка в комплекті
  • Комплектація гумовий килимок для диска товщиною 5 мм, фоно-кабель RCA, USB-кабель
  • Габарити (Ш х В х Г) 450 х 167 х 352 мм
  • Вага 7,3 кг

Характеристики Програвач вінілу Audio-Technica AT-LP5X

диск
Матеріал диска Алюміній
загальне
Вага 10,5 кг
Вбудований фонокоректор є
Колір Чорний
Оснащення Наявність USB (16 біт 44.1 кГц - 48 кГц)
Призначення Початковий рівень, Hi-Fi
загальне
Співвідношення сигнал / шум - 50 дБ
картридж
Голка Еліптична
Маса картриджа 5,7 г
Назва картриджа Audio-Technica AT95Ex
Притискна сила 1,5 - 2,5 г
Тип картриджа в комплекті MM
комплектація
Комплектація Програвач вінілових дисків, Кришка (опціонально), Картридж, Тонарм, Диск, 45 RPM адаптер, Інструкція, CD, Кабель USB, Кабель 2RCA-3.5 mm (male), Кабель 2RCA-3.5 mm (female)
конструкція
Матеріал столу Пластмаса
Підтримувані швидкості 33 об/хв, 45 об/хв
Перемикання швидкостей ручне
Роз'єми RCA, USB (тип B)
Тип автомата Автостоп
Тип приводу прямий
тонарм
Довжина тонарма 247 мм
Матеріал тонарма Алюміній
Назва тонарма Audio-Technica
Тип тонарма Поворотний
Форма тонарма Вигнута
характеристики
Детонація ±0.2%
Розміри (Ш х В х Г) 450 x 157 x 352 мм
Споживання електроенергії 6 Вт