Підсилювач Musical Fidelity M8PRE

Код: 10336
Виробник: Musical Fidelity
Цена: 151700 грн

Підсилювач. Нелінійні спотворення: <0,005% (небаланс.), <0,004% (баланс. XLR). Співвідношення сигнал-шум: 118 дБ "А-зважене". Частотний діапазон: 5 Гц – 100 кГц (±1 дБ). Входи: 1 RCA (MM/MC), 2 XLR стерео балансних, 5 RCA стерео лінійні. Габарити (ШхВхГ): 440 x 162 x 400 мм. Вага: 17 кг.

Musical Fidelity M8 Pre – попередній підсилювач без обмежень. Від підключення до роботи, враховуючи якість складання та оздоблення, M8 Pre стане чудовим центром практично будь-якої акустичної системи.

Інженери Musical Fidelity вклали максимум інвестицій у схему підсилювача M8 Pre та мінімум – у його зовнішній вигляд. Незважаючи на це, M8 Pre при неймовірно високій якості звучання виглядає не менш солідно та переконливо
M8 має широкий спектр входів, задовольняючи потреби традиційних та сучасних домашніх розважальних систем. До послуг користувачів вхід Phono зі звукознімачом MM/MC із низьким рівнем шуму; два симетричні входи (один із можливістю bypass (обхід регулятора гучності при інтеграції в систему домашнього кіно з процесором навколишнього звучання)); три лінійні входи (один з можливістю bypass) та «петля вхід-вихід» для легкої інтеграції в аудіосистему домашнього кінотеатру. Також є тригерні входи та виходи.

Технічні вимірювання є свідченням виняткової якості Musical Fidelity M8 Pre: від ультра-низького рівня спотворень до ідеальної частотної характеристики.

Ми настільки впевнені в можливостях M8, що гарантуємо його бездоганну роботу з будь-яким підсилювачем потужності та за будь-якої довжини кабелю. Хоча очевидно, що ідеальним партнером для Musical Fidelity M8 Pre стане моноблок M8-700.
Регулятор гучності електронний багатооборотний з кроком 0,5 дБ, при повороті рівень відображається на невеликому індикаторі

Особливості дизайну та будови
Першим винятковим елементом попереднього підсилювача М8 є повністю збалансована конструкція. Більшість конкуруючих підсилювачів роблять аналогічні, але несиметричні моделі із симетричним входом та виходом; це не те саме, як повністю збалансована конструкція.

Схемотехніка Musical Fidelity M8 Pre також реалізована з використанням високоякісних компонентів та продуманих конфігурацій. Високий вхідний імпеданс плюс низький вихідний опір дозволяє Musical Fidelity M8 Pre керувати будь-яким підсилювачем потужності.

Давайте розглянемо ці варіанти докладніше. Фонокорректор MM/MC з низьким рівнем шуму та спотворень, з дуже точним RIAA та з великим запасом від перевантаження роблять M8 чудовим партнером для програвача вінілових пластинок.

Два повністю симетричні входи, три лінійні входи та «петля вхід-вихід» забезпечують велику гнучкість для інших джерел, як традиційних, так і сучасних.

Опції обходу для домашнього кінотеатру доступні на збалансованому та вході лінійного рівня, що дозволяє легко інтегрувати M8 у музичну та театральну акустичні системи.

Високотехнологічна конструкція М8 проявляється у винятковій продуктивності. Технічний аналіз показує незначний рівень спотворення, що прагне нуля (менше 0,003%), вкрай низький рівень шуму (-117 дБА), широку смугу пропускання (-3 дБ 75 кГц) і чудову частотну характеристику. Стерео розподіл 96 дБ на 1 кГц.

Зрештою, попередній підсилювач M8 має виняткове енергозабезпечення. Кожен канал живиться від власного силового трансформатора потужністю 350 ВА з гальванічно ізольованими ланцюгами фільтрації та стабілізації вхідної напруги. Таке рішення дозволяє повністю виключити взаємні перешкоди між каналами та дає можливість суттєво підвищити якість та автентичність звучання. Для очищення вхідної напруги від завад є спеціальний мережевий фільтр.

Економно та розумно
Лінійка Musical Fidelity M8 проектувалась відповідно до розподілу виробничих витрат пропорційно їх впливу на кінцевий результат. Ви будете здивовані, але в багатьох конкурентних моделях, де наголошується на елементах корпусу (високі лицьові панелі, міцне несе шасі, ефективні тепловідведення), робота по металу може становити до 98% вартості проекту. Однак до якості звучання це має не перше відношення.

Компанія Musical Fidelity вирішила направити основні інвестиції на електронні компоненти (транзистори, конденсатори, опори тощо), друковані плати та силові трансформатори, які безпосередньо впливають на кінцевий звук.

Що ж до конструкції компонентів серії M8, то тут інженери діяли за принципом розумної достатності. Потужні тепловідведення зі стандартного профілю, зварне сталеве шасі, товсті фронтальні панелі без будь-якого декору. Однак навіть такі невеликі вкраплення, як стильні шильдики з медичної нержавіючої сталі та ручне шліфування лицьової площини дозволяють моделям Musical Fidelity M8 виглядати солідно та переконливо.

Параметри

  • Опис:Підсилювач, стерео
  • Кількість каналів:2
  • Частотний діапазон: 5 Гц - 100 кГц (+0/-1 дБ)
  • Вхідна чутливість: 352 мВ
  • Входи: 5 лінійний, 2 балансних, тригерний та Phono
  • Вага, кг: 17 кг
  • Виходи: Лінійний, балансний, тригерний та PreAmp
  • Оздоблення: Чорного кольору із сріблястим регулятором гучності
  • Розмір (ШxВxГ): 440 x 162 x 400 мм
  • Коефіцієнт гармонік: 0,003%
  • Співвідношення сигнал/шум: 118 дБ

Характеристики Підсилювач Musical Fidelity M8PRE

входи/виходи
Виходи 1 х лінійний (RCA), 1 х вихід на навушники, на 1 пару АС, 2 х з передбачувача (PRE OUT)
Входи 2 х балансний (XLR), USB, 6 x лінійний (RCA)
додатково
Габарити (Ш х В х Г) 440 x 330 x 130 мм
загальне
Вага 20 кг
Колір Чорний
Країна (Головний офіс) Франція
Пульт ДУ Так.
загальне
Діапазон частот 5 Гц - 100 кГц
Клас підсилювача High-End
Потужність підсилювача 2х160 Вт (8 Ом), 2х300 Вт (4 Ом)
Співвідношення сигнал / шум 100 дБ
Схемотехніка напівпровідниковий
Тип звукознімача немає
Тип підсилювача Інтегральний підсилювач
особливості
Позолочені вхідні контакти Так.