Підсилювач потужності Musical Fidelity M8-700m

Код: 10327
Виробник: Musical Fidelity
Цена: 129500 грн

Потужність номінальна: 700 Вт (8 Ом), 1300 Вт (4 Ом), Співвідношення сигнал/шум: 120 дБ (А-зважений), Коефіцієнт гармонійних спотворень: 0,005 % (20 Гц - 20 кГц), Частотний діапазон: 80 кГц (+0/-1 дБ)

Флагманська модель Musical Fidelity встановила нові стандарти продуктивності підсилювача потужності. Але ми визнаємо, що величезна потужність та розмір, а також відмінний дизайн та преміум ціна зробили його ексклюзивним варіантом.

Тому ми поставили за мету конденсації передових технологій Musical Fidelity Titan до більш доступного розміру та цінової категорії. Успішним результатом став 700 ватний підсилювач потужності - моноблок M8-700m.

M8-700m пропонує привабливе поєднання повністю збалансованої схеми, бездоганного технічного виконання, вишуканого звучання, високої якості складання та оздоблення, а також ціни.

Як істинний спадкоємець Титана, моноблок M8-700m забезпечує майже ідентичну якість звуку, з винятковою чіткістю та динамікою. Підсилювач потужності Musical Fidelity M8-700m створює просторову звукову картину, майже голографічну за шириною та глибиною. Від найтонших акустичних записів до повномасштабних оркестрових творів, його продуктивність дозволяє розкрити всю музичну повноту.

Комутація та топологія
Підсилювач потужності – моноблок Musical Fidelity M8-700m наділений парою секцій посилення, які з'єднані за мостовою схемою, а також має два незалежні блоки живлення; фазове узгодження забезпечене спеціальним балансним конвертером. Моноблок має дві пари роз'ємів для двокабельного підключення АС; передбачена також можливість двопідсилювального під'єднання колонок – є наскрізні виходи як для XLR-, так і для RCA-входів.

Економно та розумно
Лінійка Musical Fidelity M8 проектувалась відповідно до розподілу виробничих витрат пропорційно їх впливу на кінцевий результат. Ви будете здивовані, але в багатьох конкурентних моделях, де наголошується на елементах корпусу (високі лицьові панелі, міцне несе шасі, ефективні тепловідведення), робота по металу може становити до 98% вартості проекту. Однак до якості звучання це має не перше відношення.

Компанія Musical Fidelity вирішила направити основні інвестиції на електронні компоненти (транзистори, конденсатори, опори тощо), друковані плати та силові трансформатори, які безпосередньо впливають на кінцевий звук.

Що ж до конструкції компонентів серії M8, то тут інженери діяли за принципом розумної достатності. Потужні тепловідводи зі стандартного профілю, зварне сталеве шасі, товсті передні панелі без будь-якого декору. Однак навіть такі невеликі вкраплення, як стильні шильдики з медичної нержавіючої сталі та ручне шліфування лицьової площини дозволяють моделям Musical Fidelity M8 виглядати солідно та переконливо.

Параметри

  • Потужність номінальна: 700 Вт (8 Ом), 1300 Вт (4 Ом)
  • Співвідношення сигнал/шум: 120 дБ (А-зважений)
  • Коефіцієнт гармонійних спотворень: 0,005 % (20 Гц – 20 кГц)
  • Частотний діапазон: 10 Гц – 80 кГц (+0/-1 дБ)
  • Схемотехніка: Напівпровідниковий
  • Оздоблення: Сріблястого кольору
  • Розміри (ШхВхГ): 440 x 160 x 460 мм
  • Вага, кг: 30 кг
  • Особливості: Позолочені термінали, тригерний вхід/вихід, PreAmp

Характеристики Підсилювач потужності Musical Fidelity M8-700m

входи/виходи
Входи 1 х линейный (RCA), 1 х балансный (XLR)
додатково
Блок живлення встроенный, торроидальный
Габарити (Ш х В х Г) 440 x 160 x 460 мм
загальне
Вага 30 кг
Колір Черный
загальне
Діапазон частот 10 Гц - 80 кГц
Потужність підсилювача 700 Вт RMS на 8 Ом и всего 1300 Вт на 4 Ом
Співвідношення сигнал / шум 120 дБ
Схемотехніка полупроводниковый
Тип підсилювача Усилитель мощности
фізичні характеристики
Споживана потужність 1500 Вт