Акустика Blumenhofer Surround OM 20

Код: 10064
Виробник: Blumenhofer
Цена: 148680 грн

Підлогова акустична система, 2-х смугова, з тиловим фазоінвертером, потужність: 150 Вт, діапазон частот: 50 Гц – 20 кГц, чутливість: 92 дБ, опір: 8 Ом

Зроблено в Німеччині

Німецька компанія Blumenhofer заснована у 1977-му році і з того часу займається розробкою та виготовленням акустичних систем найвищої якості. Дослідницький центр та виробнича база цієї компанії розташовані у природному парку на півдні Німеччини, неподалік Мюнхена.

Компанії Blumenhofer належать кілька ноу-хау у виробництві професійних та побутових акустичних систем – такі, як Bass Horn, Floor Effect, Impendance Linearization. Інженери компанії постійно розробляють та впроваджують нові унікальні технології.

Ретельний підбір комплектуючих та матеріалів, розробка окремих вузлів та елементів акустичних систем є результатом майже 40-річного досвіду та прагнення постійного розвитку. Це призвело до того, що акустичні системи від Blumenhofer займають гідне місце у світі.

Підлогова акустична система Blumenhofer Surround OM 20, 2-х смугова, з тиловим фазоінвертером, потужність: 150 Вт, діапазон частот: 50 Гц – 20 кГц, чутливість: 92 дБ, опір: 8 Ом.