Центральний канал: Scansonic M Center White

Код: 10642
Виробник: SCANSONIC HD
Цена: 30615 грн

Тип: пасивна полична АС, Акустичне оформлення: фазоінверторного типу, Кількість смуг: 2

M Center від Scansonic HD - це високопродуктивна колонка центрального каналу, розроблена для візуальної та звукової відповідності повній акустичній системі домашнього кінотеатру серії M. Як і в інших колонках цієї серії, в M Center використовуються два середньо/низькочастотні 4-дюймові дифузори зі скловолокна зі стільниковим армуванням та герметичний стрічковий твітер. Таке поєднання унікальних ВЧ- та НЧ-динаміків дозволяє досягти неймовірно відкритого та детального звучання, яке пожвавить перед вами фільми, передачі та ігри.

Стрічкові твітери

У M Center використовується той же стрічковий твітер з герметичною мембраною з каптона/алюмінію, який можна знайти в дорожчих колонках Scansonic серії MB. Цей твітер високої роздільної здатності обіцяє надзвичайно швидкий, насичений та широкий частотний відгук, забезпечуючи виключно відкритий та детальний звук у верхній частині частотного спектру.

Конструктори Scansonic HD із самого початку були переконані, що деякі основні технічні рішення, застосовані в акустичних системах Raidho, матимуть основне значення. Колонки Scansonic HD серії M були розроблені на основі стрічкового твітера, який працює із суперлегкою діафрагмою, запаяною з обох боків, щоб забезпечити плавний перехід до області середніх частот. Стрічковий твітер має мембрану із надзвичайно низькою масою. Вона є сендвіч з каптону і алюмінію товщиною всього 20 мкм, а отримана маса становить близько 0.03 г, що приблизно в 50 разів менше, ніж у будь-якого звичайного текстильного, керамічного, берилієвого або алмазного купола. Менша маса безпосередньо сприяє більш високій роздільній здатності і меншому фарбуванню відтворюваного матеріалу.

Дифузори зі скловолокна

Унікальний стрічковий твітер – не єдина оновлена технологія, що є в новій лінійці акустичних систем Scansonic HD. Нові колонки серії M відрізняються ще більш рухливими, відкритими та тривимірними середніми частотами, а також більш чистим, швидким та глибоким басом із більш значним ударом та атакою. Ці покращення досягаються завдяки вдосконаленим низькочастотним та середньочастотним динамікам, які оснащені передовими дифузорами зі скловолокна зі стільниковим плетінням, у поєднанні з потужною магнітною системою.

Скандинавський дизайн та якість складання

Акустичні системи серії M мають міцну основу у традиціях скандинавського дизайну. Вони прості, витончені, елегантні та перетворюють будь-яке приміщення, в якому встановлені. Всі акустичні системи нової серії Scansonic M мають захисні передні решітки, що легко знімаються, а також регульовані ніжки. Кожна колонка серії M доступна в шовково-білому або чорному кольорі. Дизайн та обробка цих колонок створюють вишуканий та чистий вигляд, який доповнить будь-який простір будинку чи кімнату кінотеатру.

Нова еволюція серії M

Як і серія MB-B, нова серія M заснована на технологіях, що беруть початок у всесвітньо відомих колонках Raidho Acoustics, насамперед, на фірмовому стрічковому твітері. Серія M є рядом доступних за ціною акустичних систем, мета яких - запропонувати дуже високий рівень якості, і все це в класичному та автентичному скандинавському дизайні.

Ключові особливості

  • 2-смугова колонка центрального каналу
  • Стрічковий твітер високої роздільної здатності
  • 4-дюймові СЧ/НЧ динаміки з дифузором зі скловолокна
  • Знімні передні захисні решітки в комплекті
  • Найновіша еволюція акустичних систем Scansonic HD серії M
  • Максимальна продуктивність щодо конкурентів у своєму ціновому діапазоні
  • Технологія успадкована від всесвітньо відомих акустичних систем Raidho Acoustics
  • Автентичний скандинавський дизайн

Про бренд Scansonic HD

Не можна було б уявити Scansonic, не згадавши спочатку Raidho. Пропрацювавши з колонками Raidho більше 12 років, ця данська група інженерів і дизайнерів зіткнулася з новим завданням, коли їм було доручено створити нову серію високопродуктивних колонок для бренду Scansonic.

З самого початку команда Scansonic прагнула використати весь досвід та сильні сторони, отримані при розробці колонок Raidho. У той же час вони повинні були пам'ятати про багаторічну спадщину та скандинавські традиції дизайну бренду Scansonic. Кінцевою метою було створення найкращих колонок у розумних фінансових межах.

Технічні характеристики Scansonic HD M Center

  • Тип: пасивна полична АС
  • Акустичне оформлення: фазоінверторного типу
  • Кількість смуг: 2
  • Динаміки:
    • ВЧ-динамік: 1 х герметичний стрічковий твітер з багатошаровою мембраною з каптону/алюмінію
    • СЧ/НЧ-динаміки: 2 x 4.0" (101.6 мм) дифузор з армованого скловолокна стільникової структури
  • Рекомендована потужність підсилювача: 10 – 100 Вт
  • Імпеданс: 8 Ом