Активна акустика Audioengine P4-White

Код: 10884
Виробник: Audioengine
В наявності
Цена: 12499 грн

2-смугова пасивна конструкція з портами на передній панелі; Корпуси ручної роботи; ВЧ-динаміки з шовковим куполом та НЧ-динаміки з арамідного волокна

Пасивні динаміки AudioEngine P4 ідеально підходять для стереоресіверів, інтегрованих підсилювачів та лампових підсилювачів.

Пасивні гучномовці

Пасивні динаміки P4 дозволяють насолоджуватися відзначеним нагородами звуком Audioengine за допомогою наявного підсилювача або стереоресивера.

особливості:

  • 2-смугова пасивна конструкція з портами на передній панелі
  • Корпуси ручної роботи
  • ВЧ-динаміки з шовковим куполом та НЧ-динаміки з арамідного волокна

Компактний дизайн

Пасивні колонки P4 - це повнофункціональні полочні колонки розміром із сателітну колонку.

Метою P4 було розробити невеликий, але потужний поличний динамік для людей, які вже мають ресивери або підсилювачі об'ємного звуку і які шукають такий самий звук і якість Audioengine у пасивних динаміках.

Адаптаційність

Пасивні динаміки P4 ідеально підходять для цифрових гібридних підсилювачів, а також для стереоприймачів, інтегрованих підсилювачів та лампових підсилювачів. P4 має номінальний опір 4 Ом, але відмінно звучатиме при підключенні до будь-якого ресивера або інтегрованого підсилювача потужності з вихідним опором динаміка 4, 6 або 8 Ом.

Класичний звук

Моделі з живленням та пасивні динаміки мають схожий звук та налаштування, тому ви можете бути впевнені у нашому фірмовому звуку незалежно від того, яку модель ви виберете.

Характеристики Активна акустика Audioengine P4-White

загальне
Країна (Головний офіс) Данія
Склад комплекту 2 колонки
Тип акустичної системи активна акустика