Програвач вінілових дисків REKKORD AUDIO F 400 (2M Red)

Код: 10684
Виробник: REKKORD Audio
Цена: 34999 грн

8,3-дюймовий алюмінієвий тонарм з карданним підшипником, E(asy)motion Wire Кабелі внутрішнього тонарма, Жорсткий шелл із вуглецевого волокна, Попередньо встановлений картридж Ortofon 2M Red, Двигун постійного струму з електронним регулюванням/7/4

REKKORD F400 - це повністю автоматичний програвач із субшасі, який не тільки переконливий з погляду звуку, але й привертає увагу. Вся автоматична система, а також тонар і демпфований алюмінієвий диск побудовані на плаваючій платформі допоміжного шасі, яка відокремлена від решти шасі. F400 має безмасове регулювання притискної сили, яке оптимізує центр тяжіння безпосередньо в центрі підшипника. Автоматична система регулюється та налаштовується досвідченими техніками та заснована на дуже складному механізмі, який традиційно вдосконалювався та вдосконалювався протягом десятиліть. Попередньо відрегульований високоякісний картридж Ortofon 2M Red встановлений на шеле головки, посиленому вуглецевим волокном, що забезпечує ідеальне з'єднання з алюмінієвим тонармом. 2M Red - це універсальний картридж, що забезпечує відкритий та динамічний звук з легким відтінком тепла.

Особливості

  • 8,3-дюймовий алюмінієвий тонарм з карданним підшипником
  • E(asy)motion Wire Кабелі внутрішнього тонарма
  • Жорсткий шелл із вуглецевого волокна
  • Попередньо встановлений картридж Ortofon 2M Red
  • Двигун постійного струму з електронним регулюванням 33/45/78 об/хв.
  • Дерев'яне шасі з гасінням вібрації
  • Геометрія тонарма для більш збалансованого звуку
  • Демпфований алюмінієвий диск з антистатичною повстяною поверхнею
  • Ремінний привід з полірованим плоским ременем
  • Підйом тонарма з демпфуванням в'язкості
  • Автоматичний запуск/зупинка + автоматичний рух тонарма
  • Зроблено в Німеччині

Аудіомануфактура REKKORD Audio представляє програвачі вінілових платівок, які повністю зібрані вручну.

Якщо ви дійсно хочете насолоджуватися музикою та отримувати від неї задоволення, це можна втілити по повній аналоговій формі.

REKKORD Audio виробляє усі види вінілових програвачів. Одна із спеціальностей – це автоматичні програвачі, технологія яких зріла десятиліттями.

Кожна деталь, кожен гвинтик та пружина збираються та ретельно регулюються покроково для досягнення чистого звуку. Виробництво знаходиться у Німеччині у містечку Санкт-Георген. 99% деталей до програвачів виробляються у навколишніх регіонах, що забезпечує максимальну справжність та історичність виробництва.

Вся продукція REKKORD Audio виготовляється з дотриманням максимально можливого рівня контролю якості. Кожен продукт проходить процедуру тестування, під час якої перевіряються механічні та електричні характеристики та обов'язково звукові характеристики. Тільки коли продукт відповідає всім вимогам дослідної групи тестування, може покинути завод.

Rekkord Audio - це високоякісні програвачі, виготовлені в Німеччині, що спираються на майже сторічні традиції створення вінілових програвачів.