Міжблочний кабель CHORD C-line 2RCA to 2RCA 1m

Код: 11135
Виробник: Chord
Цена: 3276 грн

Конструкція: псевдобалансна; Матеріал провідника: безкиснева мідь OFC; Матеріал ізоляції: поліетилен низької густини LDPE; Екранування: фольга

Аналоговий міжблочний кабель Chord Company C-line має унікальну конфігурацію провідників ARAY, яка вперше була використана у флагманській моделі Saturn Tuned ARAY і була високо оцінена експертами та аудіофілами за свою ефективність.

Ця технологія дозволяє ефективно боротися із завадами, а також мінімізує власну ємність кабелю, забезпечуючи високу детальність та динамічність звучання. Кабель має псевдобалансну конструкцію, тобто складається з двох однакових дротів - один передачі сигналу, а інший для «землі». Провідники в кабелі Chord C-line мають багатожильну конфігурацію та виготовлені з безкисневої міді високого ступеня очищення. Як діелектрик у кабелі Chord C-line використовується поліетилен низької щільності, що має хороші діелектричні характеристики.

Для надійнішого захисту від зовнішніх електричних наведень провідники мають індивідуальне екранування. Обмотка із фольги високої щільності забезпечує захист сигналу від електромагнітних перешкод. Кабель виготовлений у Великій Британії, оснащений прецизійними RCA роз'ємами VEE 3 нового покоління з позолоченими контактами, які виготовляються за «військовими» специфікаціями. Литі корпуси рознімань надійно захищають місця з'єднання з провідниками від окиснення та механічних пошкоджень і, крім того, чудово виглядають.

Компанія виробник рекомендує підключати даний кабель, дотримуючись спрямованості - розташовувати Chord C-line треба так, що перша літера С в назві, нанесеній на його оболонку, опинилася біля джерела сигналу. Кабель рекомендується використовувати у стереосистемах та домашньому кінотеатрі високого класу, у тому числі і для заміни моделей середнього класу інших компаній-виробників. Всі ці фактори у поєднанні з фірмовою конструкцією ARAY та застосуванням якісних матеріалів дозволяють отримати прозоре та деталізоване звучання з натуралістичними стерео образами. Кабель отримав п'ять зірок від видань "Hi-Fi World" та "Hi-Fi Choice", у 2015 році став найкращим міжблочним аналоговим кабелем початкового рівня за версією видання "What Hi-Fi?", а в 2020 році став найкращим кабелем на думку експертів What Hi-Fi? у номінації «Найкращі аксесуари 2020 року»! Кабель постачається у фірмовій коробці Chord Company.

Технічні характеристики:

  • Конструкція: псевдобалансна
  • Матеріал провідника: безкиснева мідь OFC
  • Матеріал ізоляції: поліетилен низької щільності LDPE
  • Екранування: фольга
  • Роз'єми: RCA Chord Company із позолоченими контактами
  • Зовнішня оболонка: полівінілхлорид PVC
  • Колір зовнішньої оболонки: білий

Характеристики Міжблочний кабель CHORD C-line 2RCA to 2RCA 1m

ізоляція
Ізоляція провідника (-ів) співаний поліетилен
Зовнішня оболонка полівінілхлорид PVC
екран
Матеріал екрану мідна OFC оплітка, покриття 90%
загальне
Країна (Головний офіс) Великобританія
Опір 0.1612 Ом/м
Опис кабелю Міжблочний стереозв 'язок з нейтральним, розслабляючим звуком - відмінна основа для подальших удосконалень системи.
Тип кабелю Аналоговий міжблоковий RCA
зовнішні
Довжина 1 м
Зовнішні розміри (ширина x товщина) / Зовнішній діаметр круглий кабель - діаметр 6 мм
Колір зовнішньої оболонки Білий
провідник
Ємність 63.03 пФ/м
Індуктивність 0.3735 мГн
Матеріал провідника мідь
Опис матеріалу безкислородна мідь OFC
роз'єми
Опис роз'єму самовочищені Integra RCA
Покриття роз'єму золото 24К
Тип роз'єму 2RCA-2RCA