Тонармі

Сортувати по:
ціні новизні популярності
Ціна: 546 грн

Вага (навантажувач) для системи антискейтингу Tonar Anti-Scating gewight


Ціна: 3120 грн 2200 грн

Майданчик для кріплення головки звукознімач Tonar Headshell Top Q SME-Type Silver/Bronze 5907


Ціна: 6942 грн

Майданчик для кріплення головки звукознімача TONAR Rosewood shell with silver wires


Ціна: 2379 грн

Ціна за штуку. Маса Шелла 12.5 грам. Колір чорний.

Ціна: 624 грн

Ціна за штуку. Призначення: майданчик кріплення картриджа, Матеріал майданчика: метал, Кріплення: SME

Ціна: 624 грн

Ціна за штуку. Призначення: площадка кріплення картриджа, Матеріал майданчика: метал, Кріплення: SME, Матеріал конекторів (з двох сторін): очищена мідь із золотим напиленням (24 карат), Вага: 10.0 г

Ціна: 741 грн

Ціна за штуку. Призначення: кріплення картриджа, Матеріал майданчика: магнієво-алюмінієвий сплав, Кріплення: SME, Матеріал конекторів (з двох сторін): очищена мідь із золотим напиленням (24 карат), Вага: 6.7 г

Ціна: 741 грн

Ціна за штуку. Призначення: кріплення картриджа, Матеріал майданчика: магнієво-алюмінієвий сплав, Кріплення: SME, Матеріал конекторів (з двох сторін): очищена мідь із золотим напиленням (24 карат), Вага: 6.7 г

Тонарм Thorens TP 92 OEM Mini Din 5-Pin

Код: 7757
Без статусу
Ціна: 33813 грн

Тонарм Thorens TP 92 OEM Mini Din 5-Pin


Тонарм Thorens TP 92 OEM Version

Код: 7758
Без статусу
Ціна: 33813 грн

Тонарм Thorens TP 92 OEM Version


Тонарми

Цінителі аналогової техніки воліють прослуховування вінілового програвача. На якість звучання впливають як характеристики пристрою, а й окремих компонентів, наприклад, тонарма. Купити це та інші товари для програвача вінілу ви можете в інтернет-магазині Hi-Fi Profi.


Значення та функції тонарма для вінілових програвачів

Тонарм є спеціальною конструкцією, яка кріпиться на столі програвача і виконує ряд важливих функцій:

  • утримує головку звукознімача, забезпечуючи її хід пластинкою;
  • забезпечує достатню притискну силу, щоб пристрій міг вважати з платівки звуковий сигнал;
  • проводить сигнал до фонокорректора для вінілу.

Якість звучання багато в чому залежить від реалізації тонарма. Ця деталь повинна бути максимально м'якою, гнучкою та легкою. З іншого боку вся конструкція повинна мати жорсткість, виключаючи вплив сторонніх вібрацій на головку.

Як правило, продукцію виготовляють з алюмінію, при цьому найдорожчих моделях використовується вуглеволокно. Частина пристроїв мають регульований притиск та антискейтинг. Для руху тонарма можуть використовуватись кулькові або сапфірові підшипники.


Існуючі види

Перед покупкою тонарма для вінілового плеєра рекомендуємо вивчити існуючу класифікацію. Усі товари можна поділити на дві групи. Перша – поворотні. Це найпоширеніші моделі, що візуально нагадують баштовий кран зі стрілою. На одному кінці знаходиться голка, а на іншому – противага, за допомогою якого виконується регулювання притиску. Однак такі вироби можуть неправильно зчитувати сигнал за рахунок особливостей конструкції.

Друга група – це дорожчі та складні моделі. Тангенціальний тонарм має нерухому напрямну, по якій ходить головка, що зчитує. За рахунок цього голка завжди розташовується в центрі доріжки, забезпечуючи повноцінне зчитування сигналу з мінімальними відхиленнями. Першокласні тангенціальні моделі використовують пневмопривід або магнітні безконтактні підшипники, які забезпечують плавний рух головки напрямної. Тангенційні конструкції отримали численні позитивні відгуки.


Переваги Hi-Fi Profi

Ми продаємо першокласну Hi-Fi та Hi-End-аудіотехніку. Наш магазин має безліч переваг, серед яких демократична ціна на кожен продукт, надання гарантії, кілька способів оплати та асортимент із сотень найменувань.

Розгорнути